Riddarholmen, Stockholm

En plats som jag ofta återkommer till är Riddarhomen. Sett från from sett så brukar jag hålla till på den högra sidan. Alltså den sida som vätter mot stadshuset och centralstationen. Visst är det inte det lugnaste stället men mycket lugnare än man kan tro. Det som mest låter är tågen som rullar in och ut från centralstationen.

Fisket har inte varit så bra för mig rent fångstmässigt men jag brukar mest vara där för att koppla av och egentligen bara testa lite riggbyggen. Visst vill jag ha fisk men ibland så kan jag bara vilja fiska lite och rensa tankarna och då är den här platsen helt okej. Ligger centralt och ändå off. Det är få människor som uppehåller sig på denna sida och de som ändå dyker upp går snabbt förbi.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

 

Rent praktiskt så är platsen riktigt smidig. Parkering finns precis vid vattnet och den kostar inte mycket. Använd dig av Easypark så blir det ännu enklare. Dessutom finns det gott om utrymme att placera sin utrustning på. Och eftersom det är så öppet så har du hela tiden full koll på dina saker.

Vill du ha en stol att sitta på, ingen dum idé nu när jag tänker på det, så är det en av de bättre ställen för just det. Plan, hård yta precis vid vattnet 😉

Hur som haver. Jag hoppas fisketuren vänder för mig snart på denna plats för det vore riktigt trevlig att landa en fisk och inte bara kasta för sakens skull.

/Tompa

Dela/Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *