Om

Välkommen till Matfiske!

Så vad är detta för en sida då? Snarlikt sportfiske men ändå inte men i mångt och mycket detsamma. Det sidan kommer fokusera kring mest är att sprida kunskapen om fiske till alla som är nyfikna och som vill lära sig mer. Nivån kommer vara på en enkel nivå och förhoppningsvis så pass lättförståelig att alla kan ta till sig informationen och lära sig mer om denna trevliga sysselsättning.

Som du säkert redan upptäckt så finns det en hel uppsjö av sidor som fokuserar sig kring just sportfiske och hårdvara och det är lätt att känna sig vilsen bland dessa ”experter” som allt för ofta snöar in på tekniken på materialet än själva handlingen. Naturligtvis har dessa sidor sin plats och håller i många fall väldigt hög kvalité. Det vi vill göra med Matfiske är att på ett enklare sätt förmedla samma information men på ett mer avslappat sätt.

Matfiske kommer förklara tekniker och till viss del hårdvara. Vi kommer förklara hur man tar hand om sin fångst och hur man förädlar den till en nyttig och god måltid. Syftet är främst att få fler att komma ut och fiska och vi vänder oss främst till dig som kanske främst fiskar för att fånga din måltid. Vill du lära dig mer om teknik och hårdvara på en mer sportfiskenivå så kommer tipsa om bra sidor för det också.

Sidan är som du märker en sida under utveckling och det betyder att vissa sidor och artiklar inte är helt och hållet klara. Detta är medvetet val då vi så gärna vill starta projektet även att allt inte är klart. Vi tror dock att du kommer finna sidan intressant och följer oss under resans gång.

Har du funderingar, förslag på innehåll eller bara vill ta kontakt så kan du med fördel använda dig av kontaktformuläret på kontaktsidan.

/Admin

Dela/Share: