Skapa, uppdatera och ändra…

Så mycket jobb det finns att göra med en ny blogg. Sidor ska skapas och artiklar ska planeras och fyllas med text. Just nu är målet att sidan ska börja leva inom en vecka från och med idag.

Det som återstår är främst illustrationerna och att formulera texterna på ett sådant sätt att alla förstår. Trots att sidan i nuläget inte är mer än ett privat projekt så känns det redan som om sidan håller på att växa sig större än så. Och visst vore det kul om det blir så men för min egen del så känner jag att det är bättre att skynda långsamt.

Det är lite som med att börja fiska. Det bästa man göra är att ta ett steg i taget och inte skynda sig in materialjungeln innan man vet vad man egentligen behöver. Och för den delen även vet om fiske verkligen är något man vill hålla på med.

Men som sagt man måste ju börja någonstans och pröva sig fram. Och efter hand kan man ju med fördel fördjupa sig inom specifika områden. Lite så är det med att bygga upp en blogg. Det blir bara onödigt krångligt om man försöker göra allt på en gång.

Detta till trots så är det ju bra om man vet lite om vad man att se fram emot så att läsa på och planera lite i förväg är alltid att rekommendera. Så det är just det jag håller på med samtidigt som jag gör lite små uppdateringar som behövs göras.

/Admin

Dela/Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *